Fotografens Håndbog

Lær om foto på en ny måde

Køb

Fotografens Håndbog af Jakob KjøllerJeg har prøvet at lave en bog med et alternativt udgangspunkt. Det er en dynamisk størrelse, der vil blive opdateret løbende. Har du købt bogen, kan du altid få den nyeste version.

Jeg har tænkt tilbage til den gang, jeg fik mit første kamera. Hvad var det, jeg ikke forstod, hvor var det, jeg havde mangler?

Det har jeg samlet i en lille eBog, men det er kun udgangspunktet. Over tid vil der komme mere og mere indhold i bogen. Fotografens Håndbog handler om grundlæggende fotografi og giver dig en kort introduktion til, hvad der er hvad og hvordan du bruger det.

Nå du har læst Fotografens Håndbog, bør du ikke være i tvivl om, hvordan du skal bruge dit kamera, samt hvordan det tekniske hænger sammen.

Fotografens Håndbog er kun få klik væk 😉

 

Fotografens håndbog
Fotografens håndbog
Pris: kr 250.00

4 Comments

  1. Glæder mig til god læsning :)

  2. Har købt bogen og den er super fin læsning, og super at ha liggende på iPaden, så er den altid lige ved hånden.

  3. Har nu læst bogen, og er meget tilfreds, godt forklaret.
    nu vil den fremover blive brugt som opslagsværk, det er jo ikke alt man husker

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*